Wizz Air, Slovakya’daki operasyonlarını güçlendirmeye devam ediyor. Havayolu, Bratislava üssüne 2 yeni uçak ekleyerek filodaki toplam uçak sayısını 4’e çıkaracağını duyurdu. Bu genişleme kapsamında 21 Kasım 2025’ten itibaren 12 yeni rota hizmete girecek.
Yeni destinasyonlar arasında Larnaka, Kişinev, Berlin, Dortmund, Roma, Tiran, Ohri, Priştine, Tel Aviv, Tuzla ve Varşova yer alıyor. Ayrıca, Bratislava ile Kösice arasında başlatılacak iç hat seferi, Wizz Air’in Slovakya içindeki ilk iç hat rotası olacak.
Bu adımla birlikte Wizz Air, Bratislava tarihinde tek bir havayolu tarafından işletilen en fazla sayıda rotaya ulaşarak rekor kırıyor. Şirket, yeni hatlarla birlikte Slovakya’dan seyahati daha hızlı, kolay ve uygun fiyatlı hale getirmeyi hedefliyor.